Sagt om produkten

Läs vad några av våra kunder säger om ZpikesTape

Mor och dotter är nöjda! ZpikesTape för barn? Jag har ofta använt det på Eirin när hon har haft växtvärk. ÄNTLIGEN ett alternativ till paracetamol som fungerar!


Kari Beate og Eirin

Zpikes
2019-11-23T15:55:27+01:00

Kari Beate og Eirin

Mor och dotter är nöjda! ZpikesTape för barn? Jag har ofta använt det på Eirin när hon har haft växtvärk. ÄNTLIGEN ett alternativ till paracetamol som fungerar!
ZpikesTape hjälper mig bra. Allt för höga kortisolnivåer pga. sjukdom. Känner mig stressad utan tejp och tycker att fler bör testa!

Eva Martinsen Nilsen

Zpikes
2019-12-02T18:57:23+01:00

Eva Martinsen Nilsen

ZpikesTape hjälper mig bra. Allt för höga kortisolnivåer pga. sjukdom. Känner mig stressad utan tejp och tycker att fler bör testa!
ZpikesTape gör en stor märkbar skillnad för mig. Huvudvärk, ömma muskler och leder är inte längre vanliga. Men bäst av allt är nattens sömn. En hel natt i drömland var otänkbart innan mötet med ZpikesTape!

Bjørn Nilsen

Zpikes
2019-11-25T15:31:32+01:00

Bjørn Nilsen

ZpikesTape gör en stor märkbar skillnad för mig. Huvudvärk, ömma muskler och leder är inte längre vanliga. Men bäst av allt är nattens sömn. En hel natt i drömland var otänkbart innan mötet med ZpikesTape!
Zpikes är genialt. Jag har en hjärntumör och upplever ofta tryck i huvudet. ZpikesTape är det enda som hjälper för tillfället. Smärtstillande medel biter inte på trycket. Och tack för er fantastiska produkt! Använde den på underarmen mot illamående direkt efter strålning. Hjälpte bra då också!

Ila Jensen

Zpikes
2020-02-19T15:42:50+01:00

Ila Jensen

Zpikes är genialt. Jag har en hjärntumör och upplever ofta tryck i huvudet. ZpikesTape är det enda som hjälper för tillfället. Smärtstillande medel biter inte på trycket. Och tack för er fantastiska produkt! Använde den på underarmen mot illamående direkt efter strålning. Hjälpte bra då också!

Tack! Det funkar! Blir bara mer och mer övertygad. Efter den första halvtimmen gick huvudvärken över i toppsmärtor. Nu, 2 timmar senare, är smärtorna kraftigt reducerade och jag klarar att leva och andas normalt. Skakningarna och illamåendet som kom med smärtorna är borta, och jag är glad! Kommer att lägga en ny beställning på tejp i morgon. Hurra!


Jessica Aarskog

Zpikes
2019-11-23T15:53:52+01:00

Jessica Aarskog

Tack! Det funkar! Blir bara mer och mer övertygad. Efter den första halvtimmen gick huvudvärken över i toppsmärtor. Nu, 2 timmar senare, är smärtorna kraftigt reducerade och jag klarar att leva och andas normalt. Skakningarna och illamåendet som kom med smärtorna är borta, och jag är glad! Kommer att lägga en ny beställning på tejp i morgon. Hurra!

Jag har använt Zpikes ett tag nu och är verkligen nöjd! Huvudvärken försvinner en kort stund efter att jag har satt på tejpen. Den här tejpen har revolutionerat min vardag! Från att ha huvudvärk hela tiden, kan jag nu ta på Zpikes och huvudvärken försvinner på nolltid.


Joachim Moe

Zpikes
2019-11-23T15:57:18+01:00

Joachim Moe

Jag har använt Zpikes ett tag nu och är verkligen nöjd! Huvudvärken försvinner en kort stund efter att jag har satt på tejpen. Den här tejpen har revolutionerat min vardag! Från att ha huvudvärk hela tiden, kan jag nu ta på Zpikes och huvudvärken försvinner på nolltid.

Zpikes har varit min räddning otaliga gånger sedan jag först stötte på produkten. Zpikes har blivit en stor del av mitt liv, eftersom de har bidragit till att minska min användning av kemiska smärtlindrande produkter. Jag har hittat mannen bakom smärtorna igen, något som jag är evigt tacksam för!


Zpikes
2019-11-23T15:59:11+01:00
Zpikes har varit min räddning otaliga gånger sedan jag först stötte på produkten. Zpikes har blivit en stor del av mitt liv, eftersom de har bidragit till att minska min användning av kemiska smärtlindrande produkter. Jag har hittat mannen bakom smärtorna igen, något som jag är evigt tacksam för!

Huvudvärken från nacken sitter oftast i hela dagen och en bit in på kvällen. Att den nu blir bättre efter en timme är underbart! Så YEEEIII Zpikes!


Lena Nordgård

Zpikes
2019-11-23T15:51:25+01:00

Lena Nordgård

Huvudvärken från nacken sitter oftast i hela dagen och en bit in på kvällen. Att den nu blir bättre efter en timme är underbart! Så YEEEIII Zpikes!

Jag har inte längre ont i kroppen när jag är ute på vandring! Vandringarna blir längre och hunden får sköna turer i skog och mark. ZpikesTape har verkligen gjort min vardag bättre, både fysiskt och psykiskt. Tusen tack! Jag vill säga det igen, att Zpikes är det bästa som har hänt mig!


Henriette-Victoria Høiberg

Zpikes
2019-11-14T08:38:48+01:00

Henriette-Victoria Høiberg

Jag har inte längre ont i kroppen när jag är ute på vandring! Vandringarna blir längre och hunden får sköna turer i skog och mark. ZpikesTape har verkligen gjort min vardag bättre, både fysiskt och psykiskt. Tusen tack! Jag vill säga det igen, att Zpikes är det bästa som har hänt mig!

Den här produkten är helt rätt! Kunglig! Den hjälper mig så mycket i vardagen.


Henriette Westbye

Zpikes
2019-11-14T08:23:24+01:00

Henriette Westbye

Den här produkten är helt rätt! Kunglig! Den hjälper mig så mycket i vardagen.

Tack för att ni erbjuder naturlig smärtlindring och för att kroppen klarar mycket själv. Detta är nog en produkt som kommer att komma mer och mer. Min fysioterapeut tyckte att detta var guld värt! Tack!


Therese Oddane

Zpikes
2019-11-23T15:52:49+01:00

Therese Oddane

Tack för att ni erbjuder naturlig smärtlindring och för att kroppen klarar mycket själv. Detta är nog en produkt som kommer att komma mer och mer. Min fysioterapeut tyckte att detta var guld värt! Tack!

Det här har gjort underverk för mig! Jag kan verkligen rekommendera det. Upphöjda axlar och huvudvärk är looong gone sedan jag började med detta!


Marit Otneim

Zpikes
2019-11-23T15:56:22+01:00

Marit Otneim

Det här har gjort underverk för mig! Jag kan verkligen rekommendera det. Upphöjda axlar och huvudvärk är looong gone sedan jag började med detta!

Efter 13 år med kronisk huvudvärk, varav två år sängliggande, hittade jag Zpikes! Och jag har fått livet tillbaka. Jag har kunnat trappat ner nästan alla mediciner, har som minst halverat antalet sängliggande dagar och kan äntligen vara ute i dagsljus igen. Nu börjar jag se att även jag har möjligheter här i livet, trots den kraftiga huvudvärken. Sjukdomen definierar inte längre vem jag är eller vad jag kan göra.


Lukas Leander Halvorsen

Zpikes
2019-11-23T16:00:22+01:00

Lukas Leander Halvorsen

Efter 13 år med kronisk huvudvärk, varav två år sängliggande, hittade jag Zpikes! Och jag har fått livet tillbaka. Jag har kunnat trappat ner nästan alla mediciner, har som minst halverat antalet sängliggande dagar och kan äntligen vara ute i dagsljus igen. Nu börjar jag se att även jag har möjligheter här i livet, trots den kraftiga huvudvärken. Sjukdomen definierar inte längre vem jag är eller vad jag kan göra.
0
0
Zpikes