Personuppgiftspolicy

Vilken sorts information om dig samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och sparar all information du anger på vår hemsida, eller ger oss. Vi sparar även din IP-adress (Internet Protocol), som används för att koppla din dator till internet, inloggningsuppgifter: e-postadress, lösenord, dator- och uppkopplingsinformation och köphistorik. Vi kan använda programvaror för att mäta och samla in mer information, t.ex. sidtider, längden på besök på vissa sidor, sidbytesinformation och metoder som används för att lämna sidan. Vi samlar också in information som kan användas för att identifiera dig som person (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation), betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, återkoppling, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Hur samlar vi in information om dig?

Om du som kund genomför en transaktion på vår webbplats, samlar vi in den personliga information som du ger oss. Detta kan t.ex. vara ditt namn, din adress och e-postadress eller ditt telefonnummer. Din personliga information används bara av de specifika skäl som anges ovan. Vi samlar också in din e-post när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller kontaktar oss via kontaktformuläret. Vi samlar också in information om dig via din IP-adress.

Varför samlar vi in personlig information om dig?

Vi samlar in icke-personlig och personlig information av följande skäl:

  1. För att kunna leverera och erbjuda tjänster.
  2. För att kunna ge våra kunder kontinuerlig kundsupport och teknisk support.
  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och marknadsföring.
  4. För att upprätta samlade statistiska data och andra samlade och/eller avledda icke-personliga uppgifter, som vi eller våra samarbetspartner kan använda för att erbjuda eller förbättra våra respektive tjänster.
  5. För att kunna följa gällande lagar och föreskrifter.

Hu sparar, använder, delar och lämnar vi vidare personliga uppgifter från webbplatsens besökare?

Vårt företag använder sig av WordPress-plattformen. WordPress.com ger oss den elektroniska plattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter sparas via WordPress.coms datalagring, databaser och de allmänna WordPress.com-applikationerna. De sparar dina uppgifter på säkra servrar bakom en brandvägg.

All direkt betalning erbjuds av stripe.com och används av vårt företag. Betalningsmetoderna följer de standarder som har fastställts av PCI-DSS, som förvaltas av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats av märken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav bidrar till att säkra hanteringen av kreditkortsinformation av butiken och tjänsteleverantörerna.

Hur kommunicerar vi med besökare på webbplatsen?

Vi på Zpikes AS vill kontakta för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en eventuell tvist, för att inkassera avgifter eller skulder, för att stämma av dina åsikter genom undersökningar eller enkäter, för att skicka uppdateringar om vårt företag eller som annars krävs för att kontakta dig för att hantera användaravtalet, gällande lagar och alla avtal som vi har med dig. I dessa syften kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

Hur använder vi information och andra spårningsverktyg?

Det är viktigt att notera att Zpikes AS använder tredjepartstjänsterna Google Analytics och Facebook för att kunna generera detaljerad statistik om dig som besökare på vår webbplats. Vi använder Google Analytics och Facebook för att marknadsföra våra produkter för dig, som du tidigare har visat intresse för. Kan du som besökare på vår webbplats dra tillbaka ditt samtycke? Om du inte vill att vi ska behandla eller spara dina uppgifter längre, kontakta oss via kontaktlänken överst på sidan eller skicka ett mejl till ”info@zpikes.com”.

Sekretessuppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna personuppgiftspolicy när som helst, så läs gärna igenom den. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart när de publiceras på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi meddela dig om att den har blivit uppdaterad, så att du alltid vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon använder och/eller lämnar den vidare. Frågor och kontaktinformation skickas till: Om du vill få åtkomst till, korrigera, ändra eller radera personlig information som vi har om dig, kan du kontakta oss på ”info@zpikes.com”.