Vad som gör oss annorlunda

Zpikes AB är ett företag som tillverkar innovativa produkter för dig som letar efter en naturlig lösning för smärtlindring, förbättrad sömnkvalitet och lindring av illamående. Vi vill öka medvetenheten runt kroppens fantastiska egenskaper.

Vi ska visa världen alternativa produkter som är innovativa, framtidsinriktade, trendiga och teknologiska. ZpikesTape är en tydlig symbol på helhetstänkande, och det finns risk att du ser extremt cool ut när du använder det.

Vår identitet

Kärlek

Vi arbetar med människor och försöker att möta individerna där de är just nu. Vi behandlar alla med den kärlek, omtanke och respekt de förtjänar.

Naturlig

Zpikes har en naturlig approach till bättre hälsa. Vi vill att människor ska bli medvetna om kroppens egna resurser och fantastiska potential.

Norge

Vi är från Norge och vi vill att alla ska veta att detta är en norsk märkesprodukt. Vi vill att vårt land ska vara stolt över oss.

Miljö

Vi respekterar och bryr oss om planeten och vår vackra natur. Vi strävar alltid efter att vara ett så grönt företag som möjligt.

Rebeller

Vi har en ”passion” och vi vill kämpa för det vi tror på. Vi älskar att hjälpa andra, eftersom det är det största glädjen vi ger åt oss själva.

Hållbarhet

Vi är framtidsinriktade och hållbara. Zpikes AB ser på naturen som en del av människan. Det är viktigt för oss att ta vara på planeten och visa den respekt, varsamhet och kärlek. Vi har designat en låda som är 40 % mindre än den första. På sikt vill vi också flytta tillverkningen till Norge och halvkulan kommer i framtiden att tillverkas av återvunnen plast som samlats in från havet. Vi kommer alltid att jobba hårt för att alla framtida innovationer och produkter ska vara så hållbara som möjligt.

Spara på dina använda halvkulor. Mer informasjon kommer snart!

Teamet

Marius Enerhaugen

Grundare // VD

Erik R. Kløvstad

Sjukgymnast // produktutvecklare

Anders Ellingsberg

Ekonomiansvarig