Våra kunder berättar om

  • Bättre sömn
  • Mindre huvudvärk
  • Mindre smärta i muskler och leder
  • Mindre stelhet i nacke och rygg
  • Mindre oro i kroppen
  • Lindrar illamående
  • En ökad känsla av välbefinnande

ZpikesTape är akupunktur utan nålar, för smärtlindring, förbättrad sömnkvalitet och lindrande av illamående.

ZpikesTape är inte tänkt att ersätta medicinsk behandling eller läkarbesök om det krävs.

ZpikesTape är inte tänkt att ersätta medicinsk behandling eller läkarbesök om det krävs.

Vad säger experterna?

”Jag rekommenderar ZpikesTape för dig som vill ha egenbehandling utan läkemedel.”
LÄS MER

Cesilie Sandvold

-

Innehavare och akupunktör

Sandvold Akupunktur

ZpikesTape
2019-11-14T10:59:08+01:00

Cesilie Sandvold

-

Innehavare och akupunktör

Sandvold Akupunktur

”Jag rekommenderar ZpikesTape för dig som vill ha egenbehandling utan läkemedel.” LÄS MER
Som massageterapeut rekommenderar jag ZpikesTape till alla med kronisk värk.

Joanna Ewa

-

Massageterapeut

"asi Pure Spa"

ZpikesTape
2019-11-14T11:00:43+01:00

Joanna Ewa

-

Massageterapeut

"asi Pure Spa"

Som massageterapeut rekommenderar jag ZpikesTape till alla med kronisk värk.
”Det som gör ZpikesTape väldigt intressant för mig som behandlare är möjligheterna jag får att fortsätta en behandling även om patienterna inte är på mottagningen.”
LÄS MER

Fredrikke Jerring

-

Akupunktör

Svolvær kiropraktor og idrettsklinikk

ZpikesTape
2019-12-04T13:57:27+01:00

Fredrikke Jerring

-

Akupunktör

Svolvær kiropraktor og idrettsklinikk

”Det som gör ZpikesTape väldigt intressant för mig som behandlare är möjligheterna jag får att fortsätta en behandling även om patienterna inte är på mottagningen.” LÄS MER
Jag har själv använt ZpikesTape när jag har känt mig sliten eller haft huvudvärk. Det har gett mig bra smärtlindring utan de biverkningar som man kan få vid bruk av mediciner. Jag rekommenderar ofta patienter med kronisk värk denna biverkningsfria metod.

Frank Finnøy

-

Osteopat D.O MNOF.

Finnøy Muskelterapi

ZpikesTape
2019-12-06T08:39:15+01:00

Frank Finnøy

-

Osteopat D.O MNOF.

Finnøy Muskelterapi

Jag har själv använt ZpikesTape när jag har känt mig sliten eller haft huvudvärk. Det har gett mig bra smärtlindring utan de biverkningar som man kan få vid bruk av mediciner. Jag rekommenderar ofta patienter med kronisk värk denna biverkningsfria metod.
0
0
ZpikesTape

Vad är ZpikesTape?

ZpikesTape är ett läkemedelsfritt alternativ för dig som vill utnyttja kroppens fantastiska egenskaper. Vi använder akupressur, akupunktur utan nålar. ZpikesTape innehåller inga läkemedel, och produkten orsakar därför inga biverkningar som man annars ser hos traditionella preparat. Produkten andas, tål vatten och är lätt att använda.

Detta är ZpikesTape

”Vägen blir till under tiden du går längs med den, men du måste börja någonstans. Du kommer lära känna dig själv, bli nöjd med dig själv och du kommer att bli stolt över dig själv. Du anar inte vad som väntar bakom nästa gathörn. Men jag vet att om du gör bra saker, så kommer bra saker att hända dig. Det är det som är så vackert med den här världen.”

– Marius Enerhaugen

Sagt om produkten

Huvudvärken från nacken sitter oftast i hela dagen och en bit in på kvällen. Att den nu blir bättre efter en timme är underbart! Så YEEEIII Zpikes!


Lena Nordgård

ZpikesTape
2019-11-23T15:51:25+01:00

Lena Nordgård

Huvudvärken från nacken sitter oftast i hela dagen och en bit in på kvällen. Att den nu blir bättre efter en timme är underbart! Så YEEEIII Zpikes!

Jag har använt Zpikes ett tag nu och är verkligen nöjd! Huvudvärken försvinner en kort stund efter att jag har satt på tejpen. Den här tejpen har revolutionerat min vardag! Från att ha huvudvärk hela tiden, kan jag nu ta på Zpikes och huvudvärken försvinner på nolltid.


Joachim Moe

ZpikesTape
2019-11-23T15:57:18+01:00

Joachim Moe

Jag har använt Zpikes ett tag nu och är verkligen nöjd! Huvudvärken försvinner en kort stund efter att jag har satt på tejpen. Den här tejpen har revolutionerat min vardag! Från att ha huvudvärk hela tiden, kan jag nu ta på Zpikes och huvudvärken försvinner på nolltid.

Det här har gjort underverk för mig! Jag kan verkligen rekommendera det. Upphöjda axlar och huvudvärk är looong gone sedan jag började med detta!


Marit Otneim

ZpikesTape
2019-11-23T15:56:22+01:00

Marit Otneim

Det här har gjort underverk för mig! Jag kan verkligen rekommendera det. Upphöjda axlar och huvudvärk är looong gone sedan jag började med detta!

Mor och dotter är nöjda! ZpikesTape för barn? Jag har ofta använt det på Eirin när hon har haft växtvärk. ÄNTLIGEN ett alternativ till paracetamol som fungerar!


Kari Beate og Eirin

ZpikesTape
2019-11-23T15:55:27+01:00

Kari Beate og Eirin

Mor och dotter är nöjda! ZpikesTape för barn? Jag har ofta använt det på Eirin när hon har haft växtvärk. ÄNTLIGEN ett alternativ till paracetamol som fungerar!

Zpikes har varit min räddning otaliga gånger sedan jag först stötte på produkten. Zpikes har blivit en stor del av mitt liv, eftersom de har bidragit till att minska min användning av kemiska smärtlindrande produkter. Jag har hittat mannen bakom smärtorna igen, något som jag är evigt tacksam för!


ZpikesTape
2019-11-23T15:59:11+01:00
Zpikes har varit min räddning otaliga gånger sedan jag först stötte på produkten. Zpikes har blivit en stor del av mitt liv, eftersom de har bidragit till att minska min användning av kemiska smärtlindrande produkter. Jag har hittat mannen bakom smärtorna igen, något som jag är evigt tacksam för!
ZpikesTape hjälper mig bra. Allt för höga kortisolnivåer pga. sjukdom. Känner mig stressad utan tejp och tycker att fler bör testa!

Eva Martinsen Nilsen

ZpikesTape
2019-12-02T18:57:23+01:00

Eva Martinsen Nilsen

ZpikesTape hjälper mig bra. Allt för höga kortisolnivåer pga. sjukdom. Känner mig stressad utan tejp och tycker att fler bör testa!

Den här produkten är helt rätt! Kunglig! Den hjälper mig så mycket i vardagen.


Henriette Westbye

ZpikesTape
2019-11-14T08:23:24+01:00

Henriette Westbye

Den här produkten är helt rätt! Kunglig! Den hjälper mig så mycket i vardagen.

Tack för att ni erbjuder naturlig smärtlindring och för att kroppen klarar mycket själv. Detta är nog en produkt som kommer att komma mer och mer. Min fysioterapeut tyckte att detta var guld värt! Tack!


Therese Oddane

ZpikesTape
2019-11-23T15:52:49+01:00

Therese Oddane

Tack för att ni erbjuder naturlig smärtlindring och för att kroppen klarar mycket själv. Detta är nog en produkt som kommer att komma mer och mer. Min fysioterapeut tyckte att detta var guld värt! Tack!
ZpikesTape gör en stor märkbar skillnad för mig. Huvudvärk, ömma muskler och leder är inte längre vanliga. Men bäst av allt är nattens sömn. En hel natt i drömland var otänkbart innan mötet med ZpikesTape!

Bjørn Nilsen

ZpikesTape
2019-11-25T15:31:32+01:00

Bjørn Nilsen

ZpikesTape gör en stor märkbar skillnad för mig. Huvudvärk, ömma muskler och leder är inte längre vanliga. Men bäst av allt är nattens sömn. En hel natt i drömland var otänkbart innan mötet med ZpikesTape!
Zpikes är genialt. Jag har en hjärntumör och upplever ofta tryck i huvudet. ZpikesTape är det enda som hjälper för tillfället. Smärtstillande medel biter inte på trycket. Och tack för er fantastiska produkt! Använde den på underarmen mot illamående direkt efter strålning. Hjälpte bra då också!

Ila Jensen

ZpikesTape
2020-02-19T15:42:50+01:00

Ila Jensen

Zpikes är genialt. Jag har en hjärntumör och upplever ofta tryck i huvudet. ZpikesTape är det enda som hjälper för tillfället. Smärtstillande medel biter inte på trycket. Och tack för er fantastiska produkt! Använde den på underarmen mot illamående direkt efter strålning. Hjälpte bra då också!

Tack! Det funkar! Blir bara mer och mer övertygad. Efter den första halvtimmen gick huvudvärken över i toppsmärtor. Nu, 2 timmar senare, är smärtorna kraftigt reducerade och jag klarar att leva och andas normalt. Skakningarna och illamåendet som kom med smärtorna är borta, och jag är glad! Kommer att lägga en ny beställning på tejp i morgon. Hurra!


Jessica Aarskog

ZpikesTape
2019-11-23T15:53:52+01:00

Jessica Aarskog

Tack! Det funkar! Blir bara mer och mer övertygad. Efter den första halvtimmen gick huvudvärken över i toppsmärtor. Nu, 2 timmar senare, är smärtorna kraftigt reducerade och jag klarar att leva och andas normalt. Skakningarna och illamåendet som kom med smärtorna är borta, och jag är glad! Kommer att lägga en ny beställning på tejp i morgon. Hurra!

Efter 13 år med kronisk huvudvärk, varav två år sängliggande, hittade jag Zpikes! Och jag har fått livet tillbaka. Jag har kunnat trappat ner nästan alla mediciner, har som minst halverat antalet sängliggande dagar och kan äntligen vara ute i dagsljus igen. Nu börjar jag se att även jag har möjligheter här i livet, trots den kraftiga huvudvärken. Sjukdomen definierar inte längre vem jag är eller vad jag kan göra.


Lukas Leander Halvorsen

ZpikesTape
2019-11-23T16:00:22+01:00

Lukas Leander Halvorsen

Efter 13 år med kronisk huvudvärk, varav två år sängliggande, hittade jag Zpikes! Och jag har fått livet tillbaka. Jag har kunnat trappat ner nästan alla mediciner, har som minst halverat antalet sängliggande dagar och kan äntligen vara ute i dagsljus igen. Nu börjar jag se att även jag har möjligheter här i livet, trots den kraftiga huvudvärken. Sjukdomen definierar inte längre vem jag är eller vad jag kan göra.

Jag har inte längre ont i kroppen när jag är ute på vandring! Vandringarna blir längre och hunden får sköna turer i skog och mark. ZpikesTape har verkligen gjort min vardag bättre, både fysiskt och psykiskt. Tusen tack! Jag vill säga det igen, att Zpikes är det bästa som har hänt mig!


Henriette-Victoria Høiberg

ZpikesTape
2019-11-14T08:38:48+01:00

Henriette-Victoria Høiberg

Jag har inte längre ont i kroppen när jag är ute på vandring! Vandringarna blir längre och hunden får sköna turer i skog och mark. ZpikesTape har verkligen gjort min vardag bättre, både fysiskt och psykiskt. Tusen tack! Jag vill säga det igen, att Zpikes är det bästa som har hänt mig!
0
0
ZpikesTape

MAKE PEOPLE HEALTHY

Vår mission är att påverka och minska samhällets okritiska överanvändning av smärtstillande preparat.
Vi vill öka medvetenheten runt kroppens fantastiska potential.

Vi på Team Zpikes vill lägga mer fokus på mental och fysisk hälsa. Vi rekommenderar en aktiv och sund livsstil för ökad livskvalitet. Det är de långsiktiga förändringarna som ger avkastning och effekt. Var med och upptäck ZpikesTapes unika potential som en naturlig hjälp på vägen.